Main Page Sitemap

Vinn oppussing 2018
vinn oppussing 2018

Anthem, under tvil har jeg valgt å ta med BioWares kommende science fiction-eventyr med Iron Man-drakter med på lista.
Uten å nøle mer med tåkeprat og svada, her er mine topp 10 spill fra 2018!Flerspilleren er det herlige kaoset jeg forbinder med Smash-serien, Classic Mode har fått en kreativ oppussing, og selv World of Light-modusen er underholdende for min del med sine særegne regler for hver eneste kamp.Men på tredje forsøket gikk alt såpass bra at vi bestemte oss for å ta dette med ut til folket.Til daglig jobber jeg som administrasjonskonsulent ved en privat høyskole.Bruk gjerne en annen nyanse på karmer og lister for en crisp finish og en stilig ramme i rommet.ITunes og SoundCloud er på plass, og med tid og stunder kommer også nettsiden, Facebook-siden og logoen også.Humoren sitter løst, kampsystemet er underholdende, og ikke minst har spillet virkelig klart å fange følelsen av å kaste seg mellom hustakene i beste Spider-Man-stil.Gjennom 90- og tidlig 2000-tallet ble bladet fortsatt kjøpt av broderen, og gjennom årenes løp har jeg lest mange historier om Ånden som går i Bengals jungel.
Jeg har valgt bort nyversjoner av gamle spill, og dermed ble det ikke aktuelt å inkludere spill som Pokémon: Let's Go Eevee!, Shadow of the Colossus eller Shenmue I II (som jeg uansett planlegger å spille neste år).
I denne topp 10-lista har jeg tatt et par små forbehold.The Outer Worlds, utviklet av Obsidian med ledende stjerner fra gamle Fallout-spill på laget, kan bli nettopp et slikt spill.For noen måneder siden begynte jeg å lufte ideen om en spillpodcast sammen med en kollega av meg.Ori and the Will of the Wisps.Utfordringen i denne stuen var å få den til å oppleves som lun og hyggelig.Som tre amatører tar vi det litt pø om pø, eurosport player rabatt men i det minste gjør vi det uten å kreve vederlag.For å forklare dette må vi ta turen innom en tematikk som både gleder og splitter folk verden over, nemlig representasjon.Dette spillet trenger vi ikke vente lenge på å teste, da lanseringsdatoen er om et par uker.
Det er nettopp derfor Isabelles inntog i Super Smash Bros.


Sitemap