Main Page Sitemap

Verdens beste kjæreste gave

Jeg ser fram til å tilbringe dagen med deg, du er alt for meg, prinsen min/prinsessa.
Kjærlighet er livets største glede.Du er min kjæreste, min bestevenn og min ekte kjærlighet.Noen ganger er det bare én person som mangler - og hele verden virker tom.Du er helt fantastisk, og den beste tiden er den jeg tilbringer med deg.Jeg elsker deg i joggebuksa, ballkjolen, når du våkner om morgenen - og du har et reir på hodet - jeg elsker deg alltid!Du er alt jeg vil ha, og hvem vet, en dag du kanskje vet hvem jeg er også, som sendte denne valentinshilsen.
Kjærligheten ser ikke med øynene, men med sjelen.Instagram: sandraz_kanal, snapchat: sandra2840 : sku06, lik gaver bryllup komenter del og aboner.Og for dere som ikke har fått det med dere så poster jeg hver Mandag!På tide med litt humor.Jeg er glad i å sykle.Jeg skal lage en 30 spesial med Tomas, når jeg får tid!Men i dag så ble tirsdag fordi jeg hadde ikke tid til og redigere på mandag!Gratulerer med dagen til verdens beste kjæreste.Du er alt jeg drømmer om!Klem fra jenta.
Sitemap