Main Page Sitemap

Lene alexandra fitness konkurranse

De skriver om at bloggere og influencers har et ansvar.
LEV DET livet DU Ønsker OG VIL.
Hun virket desperat og sa det var så stress og vanskelig å få tak i folk.
Men jeg jobber for å utrydde Norges største folkesykdom janteloven og jeg ser ingen grunn til sport 1 rabattkode at vi ikke skal være stolt av oss selv og egne prestasjoner.Han var en jeg så veldig opp til og stolte mye.DU KAN ikke GJØRE alle happy!Jeg er for frihet magneten gavekort til å være seg sjæl og respekt for ulikheter!Foto: Jørgen Orlin / I dag.Den gangen kunne jeg ikke gå ut om en negl var knekt eller jeg hadde ettervekst.Når jeg har jobbet beinhardt i 10 år for å endre meg selv, min merkevare og hva jeg står for ved å utdanne meg, hjelpe hundrevis av mennesker med positive endringer både fysisk og mentalt og en stressende journalist nærmest insisterer på å omtale meg.
Det var jo umulig å se ut som et retusjert bilde til enhver tid.
Og jeg var nødt til å bli flinkere til å sette grenser og å si nei.Riktignok hadde jeg den gangen også hadde store ambisjoner og jobbet fokusert for å nå mine mål.Mediene har vel også et ansvar?Dette ticket reisegavekort resulterte i at jeg aldri følte meg bra nok og at selvfølelsen stadig ble dårligere uansett hvor flott fasaden.TAR DU ikke vare PÅ DEG selv HAR DU etterhvert ingenting. .Jeg forstod at det hadde gått for langt.Jeg har aldri brukt hestedop og jeg bruker ingen form for dop den dag i dag.Jeg ønsket å bli en rollemodell som inspirerte andre til å være en sterkere utgave av seg selv ved å gå foran ved å og være meg selv.Hun virket totalt uinteressert og hørte knapt på hva jeg.
Målet mitt  var å provosere og å få maksimal oppmerksomhet for å få et kjent merkenavn og kunne følge barndomsdrømmen min om å bli artist.
I Norge skal vi jo helst ikke være stolt!

Sitemap