Main Page Sitemap

Jollyroom rabattkod student


Varma sommardagar, heta nätter och fantastiska stunder.
Följ gärna min nya blogg, spara ner länken och häng med på blush no kupongkode resan.Ett starkt minne för livet fyllt av kärlek.Men framför allt vill jag passa på hjemmelaget gavekort att tacka hela teamet på Bonnier som jag har fått möjlighet att jobba med dessa.Därför känns det både spännande och vemodigt, att det här oxå blir mitt sista inlägg här på mama, inte bara en sammanfattning av maj, utan också slutet för åren som gått och en tid ur mitt liv som nu går mot sitt slut.Arkiv, här hittar ni min nya blogg på elle Decoration: ny dag, ny månad ny blogg!Och den magiska kvällssolen lyser.Det kommer ju utan tvekan att gå till minnet av maj året 2018 för många år framöver.
Arkiv, Outfits Älskar dessa sommarkvällar, när det är ljummet i maj!På fredag den 1:a juni väntar nytt jobb på Elle Decoration då ska jag visa er nya bloggen!Som sent kommer glömmas.Men personen i mig vill en annan väg, det jag verkligen brinner för så häng med!Arkiv, månadscollage, wow vilken månad!Topp Indiska kjol By Timo / Skor H M / Solbrillor Céline / 11:54 arkiv, Outfits, loading.Hela redaktionen på mama, alla projektledare, säljare, eventansvariga, chefer alla har varit fantastiska att jobba med och fått mig till att göra mitt bästa på jobbet och gjort mitt jobb till en dröm.Här var om kvällen, med min lilla tjej i famnen.Och mer kärlek ska det bli, för om bara ett par dagar blir jag fruen ny tid väntar på många sätt.Vi har lyxigt nog fått en hel sommarmånad extra!
23:48 arkiv, månadscollage, loading.
Jag vet knappt vad jag ska skriva för den har tagit mig med häpnad på så många sätt.

Sitemap