Main Page Sitemap

Grafisk design konkurranse


Et bilde kan fortelle mer enn tusen ord.
Send dine forslag vinn en iphone 6 2018 til Jeg har allerede fått inn et par forslag.
Ønsker dere å skape et godt godt førsteinntrykk, kanskje vise virkelig frem hvem dere er norli junior konkurranse og hva dere står for.
Profilen kommer til uttrykk gjennom logo, symbolbruk, grafiske dekorelementer, farger, bildebruk og illustrasjoner.Siden tidlig i min karriere så har jeg alltid hatt en forkjærlighet for trykksaker. .Med link til din nettside om du har.Innlevering av fysiske arbeider innen mandag.Hei, mitt navn er Dan Richard Øvrebø og jeg er lokalisert på Stathelle.Jeg har jobbet med alt fra mindre selskap og organisasjoner til flere av de største aktørene i Orklandsregionen.Orkdalsveien 79, 7300 Orkanger, Norge 2018 by Allsidig, design.Logo: Jeg er på utkikk etter en forholdsvis kvadratisk logo som kan brukes både som favicon, og forskjellige profilbilder.
En lekker brosjyre, et flott kort eller en innbydende bok gir inntrykk av seriøsitet og kvalitet.Reklamehuset Wera er et fullservice reklamehus med kompetanse på idé, grafisk design, tekst, markedsføring, webdesign, trykk og ferdiggjøring.Det å utvikle visuell kommunikasjon av høy kvalitet og i god teknisk stand er viktig for meg som mediegrafiker.Grafisk er et enkeltpersonforetak som leverer grafiske tjenester til fornuftige priser.Denne sikkerheten får du av meg.
Sitemap