Main Page Sitemap

Gavekort mastercard
gavekort mastercard

Confirm your purchase, and you have your own gift certificate!
Velg hvilken butikk du ønsker å kjøpe gavekort til.
Hvis vi gjør endringer, gir vi deg skriftlig beskjed to måneder i forveien på e-post eller sms. Gavekortet vil bli aktivert ved utsalgsstedet, og pengene på gavekortet vil være tilgjengelige for umiddelbart etter kjøp og aktivering.9.2 Du vil bli belastet med et gebyr pålydende 125 NOK som dekker innløsningskostnadene ved hver enkelt innløsning hvis du løser inn hele eller deler av saldoen i følgende situasjoner:.2.1 når du ber om innløsning før kontrakten utløper.2.2 når du sier opp kontrakten.Kjøp og aktivering av gavekortet.1 Ved kjøp av gavekortet, er maksverdien som kan fylles på kortet, 2000 NOK (eller tilsvarende i lokal morsomme gaver til pakkelek valuta i henhold til bestemmelsene.3.3.1.Buy priligy mastercard from germany, gullibility will have comprised onto a maha.Slik sjekker du saldoen på kortet.1 For å sjekke den disponible saldoen på kortet ditt eller se en oversikt over transaksjonene dine kan du gå til, bruke vår SMS saldotjeneste send saldo TIL 2380, tjenesten koster 5kr eller ringe, mandag-fredag, lørdag, søndag eurosport player rabatt stengt.Du vil ikke tjene opp renter på penger som er fylt på kortet.Da aktiverer du det enkelt gjennom vår app!
Gebyrgrensene og -begrensningene som gjelder for hvert kort, er beskrevet nedenfor. .Scann gi bort aksjer i gave QR-koden på baksiden av gavekortet.Kortholder oppfordres til å destruere gavekortet når det er tømt for penger.En uregistrert forespørsel er et søk som ikke gjøres for låneformål.Ønsker du å bestille et gavekort kan det gjøres ved å fylle ut følgende skjema.

5.1.2 Vi vil ha rett til å anta at en transaksjon ble godkjent av deg når kortets magnetstripe er dratt hos forhandleren, hvis det foreligger en signert salgskvittering, eller når relevant informasjon for behandling av transaksjonen er oppgitt til forhandleren.
Hvis et kjøp tar deg over de tilgjengelige midlene på kortet eller en gjeldende kortgrense, kan transaksjonen bli avvist.


Sitemap