Main Page Sitemap

Gavekort kulturhuset tromsø


gavekort kulturhuset tromsø

Teknisk arbeidet han med serigrafi, og han hadde en rent grafisk tilnærming til sine verk, med enkle former satt sammen til større komposisjoner.
Per Kleiva - rabattkode proteinfabrikken no ikonskaper, per Kleiva var spesielt kjent for sine eminente silketrykk,.
Jeg vil nå så nær det banale som mulig.Han har hatt utstillinger blant annet på Henie Onstad Kunstsenter, Norske Grafikere og Kunstnerforbundet, så vel som i Frankrike, Tyskland og Brasil.Det er en litt annen verden.Per Kleiva arbeidet som maler og grafiker.Her vil jeg ta frem det vakre og positive i verden.Serien Amerikanske sommerfugler og Blad fra Imperialismens dagbok I, II og III, som står som ikoner i norsk kunsthistorie.Han hentet mye inspirasjon fra popkunsten, og menneskeskikkelser, natur og objekter var gjengående motiver i hans kunstnerskap.Det er en kort vei over i føleriet.Det banale er ofte det mest alvorlige.Som grafiker arbeidet han med serigrafi.Jeg prøver å formidle en trassig optimisme.
Jeg lager grafikk ved siden av maleriene.
Uten å bikke over.Det er en syltynn linje mellom det basale, grunnleggende, og det banale.Han hentet mye inspirasjon fra popkunsten, og motivbruken involverte ofte menneskeskikkelser, natur og objekter, ofte satt sammen til å skape dramatiske stemninger i bildet.Per Kleiva - kunstner, som kunstner har Per Kleiva hatt stor suksess både i Norge og i utlandet.Jeg vil vekk fra underholdningen, over i det eksistensielle.

Han er representert i samlingen til Nasjonalmuseet for Kunst, Rikssamlingen, Henie Onstad Kunstsenter og Århus Konstmuseum.
Kleiva ble utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, Kunstakademiet i Stockholm, Kunstakademiet i København og Kunstakademiet i Firenze.
Flere av hans arbeider står som ikoner i norsk kunsthistorie.

Sitemap