Main Page Sitemap

Gave til kjærestepar


Men hva gjør vel det, når knappene er så søte.
Jeg strikket i Silja sokkegarn, og absolutt alt garn som ble brukt er fra sokkegarnboksen min.
Jeg fikk en «bestilling» fra en av mine søstre i vår.
Helgen nytes på hytta med snop, strikketøy og påskeadvent sammen med mamma og søster.Oppskriften oppgir at man bør bruke «et lett badedraktgarn».Halspartier på gensere pleier sembo rabatt jeg å strikke etter egne mål og ikke så mye etter hva som står i oppskrift.Kjærestens sokker fikk litt små hint til navigasjon Ifølge mønstret skulle disse sokkene ha farget hæl og tå også, men det ble litt voldsomt, synes jeg og jeg valgte derfor å tone dem litt ned.Jeg hadde 170 gram garn i smårester, og fikk dermed rester av restene.Det strikkede badetøyet er en kuriositet, og helt klart det som fanget min interesse mest i bladet.Polyhymnia er fra boka Sokker, men jeg tror også du finner mønstret for 36 kroner på Ravelry.Heldigvis er jeg tante og gudmor til ei lita på 4 måneder.Selv om hun ikke fyller år før midten av februar, så måtte hun få genseren med det samme.Related, pages: 1 2 3, posted on, november 12, 2015.Jeg mener jeg strikket størrelsen 6-9 måneder, men med litt tynnere garn og pinner enn i oppskriften, så den skulle passe perfekt til en 4 måneder baby akkurat.
Slik ble mine votter.Dette gikk kjemperaskt å strikke og ble ordentlig fint, synes jeg.Jeg har bladd og bladd, vida xl rabattkod lest og ledd av gamle reklamer og frydet meg over motereportasjer og en reiseguide til London.Håper alle nyter pinsehelga og får tid til litt (eller mye) strikking m/2014/06/08/polyhymnia/feed/ 7 vintagedryss IMG_20140608_g 20140608_g 20140608_g 20140608_g Thu, 06:29:35 0000 m/?p748 Fortsett å lese Enkel jakke med perlestrikk Denne jakken har vært ferdig en stund, men jeg ville vente med å vise den frem.Siden hun er min syerske og lager så mange prosjektposer jeg kan ønske meg, så var jeg ikke tungbedt for å lage et par av disse til henne.


Sitemap