Main Page Sitemap

Gave til farsdag
gave til farsdag

Ha en finfin høstdag videre!
Kin Flicks for en stund siden.
Profiltagene har jeg laget selv i Word.
Hadde tenkt å bruke de fra 7Gypsis, men de ble for store, så jeg måtte rekonstruere den i passende størrelse.Brun tråd og knapper fra Panduro.Motivet er malt med Distress.Her er en personlig hilsen og takk til trener'n.Her er damene linet opp på rekke og rad.Boksen er opprinnelig en metall Teabox som jeg fikk hos.Ballstemplet fra Whispers, har jeg maskert og lagt bak hverandre som en haug med baller.Denne boksen er laget til håndballtreneren vår som takk for en flott sesong.Fonten jeg har brukt heter Yanks Hand.
Inni boksen har jeg laget en samling av hele troppen, alle med hver sin ik at treneren ikke glemmer oss.
Utsiden av boksen har jeg malt i klubbens farger med akrylmaling.Motivet er fra hÄnglar stÄnglars sommerpakke.Til 9,9 Millioner Kunder.Farsdag øl kampanje i My Little farmies!Og selvfølgelig, vår nåværende bonus gave på toppen av et kjøp av premium valuta, Beduinen Ali Baba, ennå tilgjengelig.Jonathan valgte sin smid sutten gave Det blev til, postmand Pers kat Emil.Utrulig flott og personlig gave til trenaren!Kjempeflott gjennomført boks, slik som alle dine prosjekt er!Årets store event for kommende forældre og forældre med børn op til.

10:00 och kan endast användas vid ett köptillfälle.
16 Ja, til og med før jeg hadde reist fra Makedonia og var alene i Tessaloniki, sendte dere meg hjelp mer enn en gang.


Sitemap