Main Page Sitemap

Farmen 2015 vinner
farmen 2015 vinner

Efter säkerhetskontrollen på flygplatsen hittade jag ett suveränt ställe och avnjöt en sagolik frukostbuffé där, även om det kostade 200 spänn, men det var det verkligen värt!
De återstående tre topparna innan utförslöpan ned till Honister Pass betades av i metodiskt tempo.
Toppen Slight Side var en ny trevlig bekantskap.Jag hade nu ätit ur en del mat och energi ur packningen och kunde fotoknudsen rabattkode november 2018 jogga merparten av sträckan med fin stig mellan Staloluokta och Staddajåkkåstugorna.Det blev till slut den engelska ryggan OMM Classic 25 liter.Studerade kartan för de närmaste dagarnas upplägg.Det blir därför snålt med ord men jag är övertygad om att fotografierna talar sitt eget språk, som var och en kan tolka på sitt eget sätt.Vi stannade ett par timmar och jag fick höra deras historier.Kom upp till passet Esk Hause och tog av västerut på stigen som jag tagit två dagar tidigare.Snart nådde jag krönet av dalgången och den långa slingrande utförslöpan ned till Vaisaluokta sameviste som väntade.
Hade inte sprungit ett lopp sedan BRR 2015.Skiftningar i svart och blått med en bred dovt röd rand längs horisontlinjen österut och i alla dalgångar öster om bergsryggen lågt ett fluffigt molntäcke.Åt en rejäl middag på puben där innan jag vandrade de fem kilometerna till Langdale YHA där jag hade mitt matpaket.Uppe på platån fortsatte jag den breda stigen mot Cuber-dammen.Drog ner dragkedjan, goade in mig i dunsäcken och somnade.Vaknade igen någon gång vid nio.Med lätt packning en trevlig klättring, men med tung Pust!
Sitemap