Main Page Sitemap

Elkjøp gavekort saldo


Er restbeløpet mindre enn kr 100, kan det handles for dette beløpet.
Beløbet på gavekortet skal benyttes indenfor.
Fyll inn kortnummer, kortnummer, hvis saldoen på gavekortet ikke kommer opp automatisk, ta kontakt med oss så hjelper vi deg.
Tjek DIN saldo PÅ gavekortet, hVEM STÅR BAG kortet?Pas på gavekortet, alle kan bruge kortet, hvis du mister det.MED fisketorvets gavekort ER DU sikker PÅ AT give EN gave DER aldrig skal byttes - OGSÅ selvom modtageren ER KRÆSEN.Der udbetales ikke kontanter på gavekortet.Hvordan sjekke saldoen på gavekortet?Trykk deretter på «Sjekk». .Du modtager herefter din bestilling indenfor 6-10 hverdage.Den forretning, hvor du bruger de sidste penge på kortet inddrager gavekortet.
På denne siden kan du enkelt sjekke saldo på gavekortet ditt og dermed planlegge hvordan du kan bruke ditt gavekort.
Mindstebeløb for køb rabatt babyshop 2017 af gavekortet.Husk at hvis du handler for kr 100,- eller mer pr gang, kan Universal Presentkort brukes så mange ganger som du måtte ønsker.I løpet av en gyldighetstid på 5 år er det fort gjort å glemme hvor mye saldo man har til gode på gavekortet.Gavekortet kan kun benyttes i vores fysiske forretninger, desværre ikke som betalingsmiddel på vores webshop i øjeblikket.Pinkoden står i det medfølgende etui.Gavekort kan købes og afhentes i informationen på Plan 1 i Pyramiden, midt i centret.
Sitemap